Cine sunt membrii Duo Flame de la Ucraina Are Talent

El o fi bețiv și bătăuș? Ea o fi hoață și rea de gură? El o fi peștele ei, iar ea e o curvă de lux? Dumnezeu știe... Ideea e că dansul celor de la Duo Flame, de la Ucraina are Talent, te face să crezi că ai de-a face cu Zânul Candorii și cu Zâna Tandreții. In orice cheie critica ai privi dansul, nu poti sa-ti imaginezi ca cei doi sunt oameni si ca au defecte omenesti. N-au, mă, ești prost?!

Iar viralizarea de care se bucură acest viceoclip aprofundează nu doar senzația că ai de-a face cu ceva dincolo de perfect, ci și anonimatul de care se bucură cei doi. Am deschis cateva zeci de linkuri care se refera la ei, si n-am gasit nimic despre tip și despre tipă. Nici nume, nici ce-au mai făcut, nimic. Cei doi, deci cel mai probabil nici nu mai există. Există doar "dansul lor cum rar mai vezi, care a lăsat juriul mut de uimire". Sunt eroi necunoscuti, sintagma pe care am vazut-o pe monumente, cand ne duceau cu scoala in excursii.

Eroi necunoscuti ai dansului. Au mai fost virale pe net, și-o să mai fie. Acest viral are însă marele merit că trimite milioane de oameni în sălile de dans.

* - Nu stiu rusa, presa din Ucraina imi este inaccesibila. M-am prins doar ca pe el il cheama Mahukin. 

Media

© 2023 Bogdan Stoica