Doar Geoana e exponentul pesedistului care trebuie trimis acasa? Pe bune???

Ce voleu si-a luat Geoana de la Senat! Este incredibil, daca stai sa te gandesti ca blitzkrieg-ul vine din partidul marilor indecizii, care si-a tolerat toti membrii-problema ani la randul. Nu-i plang de mila amaratului de Prostanac, n-am de ce, nu-mi inspira nimic, are personalitatea unei masti de chiuveta. Singura chestie pe care o remarc este ipocrizia maxima a PSD pe tema lui Mircica.

Partidul Social-Democrat este, probabil, singurul partid care poate pune pe masa toti atatia hoti si escroci cat PDL. Numai in Prahova cunosc eu vreo suta, despre care am scris, in ultimii 15 ani, de m-am saturat. Aflu azi, intr-o duminica, ca nici unul dintre ei nu a incalcat, niciodata, din 1990 incoace, vreo prevedere a codului etic al partidului. Nu, frate! In schimb, Geoana, un papagal perfect, le-a incalcat pe toate si trebuie dat afara. PSD tolereaza furtul, coruptia, nepotismul, avansarea pe criteriul curului misto, asocierea cu interlopii, dar nu accepta sa aiba un cretinel vizibil. Iese prapad!

 Pe scurt: daca asta e etica PSD, nu ne ramane decat sa ne stergem cu ea la fund, dupa ce facem ceva pe codul etic al PDL, marele rival al social-democratilor. Asta pentru ca nici ei nu dau afara pe nici unul dintre hotii pe care i-au urcat pe scena publica.

 Si ca textul asta sa fie perfect democratic, propun sa facem treaba mica si pe codul etic din PNL, un partid care e gata sa se asocieze si cu ce e in olita, si cu ce a ramas pe hartie, cu promisiunea mincinoasa ca poate ramane, in ambele situatii, curat si catifelat. Mars, ma...

Nu sunt fan Geoana. Dar as fi preferat sa-l vad pe Ponta la televizor, spunand: "Il dam afara abuziv, pentru ca ni se pare periculos pentru Romania ca un om cu intelectul lui Geoana sa aiba vreo functie publica".

................ 

comenteaza sau nu pe www.facebook.com/bogdanstoica.ro

© 2023 Bogdan Stoica