foto foto

rușii ar putea fi de vină pentru tot, dar ar da prost să aflăm că sunt atât de puternici

Foarte interesantă demisia lui Boris. Acum o lună a trecut lejer de o moțiune de cenzură în care partidul l-a sprijinit. Acum partidul îl dă jos grăbindu-se, nu vor să-l lase nici interimar, așa cum prevede legea. Pe cine a supărat Boris, așa tare, în ultimele 30 de zile? Știu că pare un argument conspiraționist, dar omul cu care s-a certat cel mai tare în ultima lună a fost Putin, pe care l-a făcut criminal, crocodil și macho eșuat. Nu știu cum ți se pare ție, dar mie nu mi se pare imposibil ca FSB-ul să fi potențat niște nemulțumiri în partidul lui Boris pe care le-a asezonat cu niște poze de la petrecerile din pandemie, cu niște opinii induse pe rețelele sociale.

Foarte interesant și valul de furtuni, inundații, incendii de pădure și secete care lovesc fiecare țară din Europa, mai puțin Rusia. Pe noi ne-a ferit Dumnezeu de așa ceva, au apărut “doar” niște roiuri imense de lăcuste la Tulcea. Da, știu că Tulcea e lângă ruși, dar n-are cum să fie vreo legătură cu ei. Ce, au rușii arma meteorologică și americanii nu? Păi cum să ne gândim la o asemenea informație care face din Rusia o putere mai mare decât SUA? Nu, nene, totul e natural, că se întâmplă în toate țările ostile Rusiei e doar o coincidență.

**********

continuarea, în newsletter-ul pe care-l poți primi zilnic, de luni până vineri. LINK NEWSLETTER.

Iar dacă-ți place ce citești susține demersul accesând următoarele linkuri: carțile mele  obiecte de colecție  rețete vechi românești canalul meu youtube

foto: street photography, tot din newsletterul Viața fără Proști care are și o secțiune foto, numită Viața fără Sunet.
© 2023 Bogdan Stoica