dacă ți-aș bate în ușă de trei ori pe noapte cam ce pizda mă-tii mi-ai zice?

Aseară am dat block unui tip pe care-l consideram chiar mișto. Mi-a scris ieri, pe zi, arătându-mi niște dubioșenii marca Vlad Voiculescu. Aveam treabă, așa că i-am spus că vorbim "mai încolo". După amiază am citit ce mi-a trimis. Nu era nimic nou, așa că am trecut peste. El nu. Pe la 12 noaptea, îmi scrie "nu uita de mine". De parcă eram angajatul lui, care nu-i trimisese excelul cerut. De parcă îi eram dator. De parcă era problema mea că interesele lui de afaceri se intersectau cu interesele Magic Team, cum zic eu grupării VV.

Așa că i-am trimis un mesaj politicos în care i-am spus că-mi bag pula în prioritățile lui și în Vlad Voiculescu dacă-mi mai scrie căcaturi la miezul nopții, când orice om normal fute ceva, bea ceva sau se uită la netflix, evitând securiștii și securistoizii. Băi, și în loc să zică "scuze, nu mi-am dat seama cât e ceasul", el răspunde cu "stai, că-s prins cu un live". Așa că i-am dat unfriend și block. 

Lucru pe care o să-l mai fac zilele astea cu toți cei care au manifestări similare, de proști nepoliticoși. Cei care-mi scriu seara sau noaptea pe subiecte care-i macină, deși ar putea să se abțină și să-mi scrie a doua zi, într-un interval orar normal. Că nici eu nu le bat noaptea în ușa ca maniacul, pe teme care mă interesează pe mine. Gen: "Auzi, nevasta-ta, când ți-o suge, stă deasupra sau lateral? Ce te superi, mă? Cum adică să te intreb mâine? Păi până mâine uitam și mă interesează subiectul acum, că am văzut pe net un filmuleț și.... Hai mai da-te'n pula mea de figurant, ce să-ti spun, zici că te-am omorât. Pune și tu o pătură pe ușă, la interior, să nu mai auzi când bat, dacă te deranjează. Cum adică trebuia să te întreb mâine? N-auzi că până mâine uitam?!".

Nu-mi mai scrie după ora 18.00 dacă nu-mi ești client. Nu-mi mai scrie noaptea dacă nu faci parte dintre rude sau prietenii apropiați. Să-mi bag pula în morții și răniții mă-tii dacă mă mai deranjezi aiurea. Reînvață bunele maniere, dacă le-ai uitat. În gâtul mă-tii. 

*******

pentru cei normali la cap, cărțile mele, 

ambalate individual înaintea epidemiei și manipulate cu mănuși,

te așteaptă cu autograf și transport gratuit aici 

https://bogdanstoica.ro/shop

© 2023 Bogdan Stoica