Noul clip de promovare turistică a României e ca guvernul: mediocru

Nu-mi place ca e filmat mult iarna, cand strainii vin incoace doar pentru ski si sunt mai putin numerosi decat vara. Nu-mi place ca din clip lipsesc fix sporturile de iarna si litoralul, adica principalii magneti turistici ai Romaniei. 

Imi place muzica, imi plac personajele, imi place cum s-a filmat.

Ma dispera acel "intra in Palatul Parrrrlamentului". Cred ca era de ajuns sa spui "avem cea mai mare cladire din Europa".

Nu inteleg de ce apare Ilie Nastase in clip, care e complet necunoscut millenialilor. Simona Halep era o optiune mai buna. Inna ar fi fost si mai buna. 

Nu pricep de ce nu se spune nimic despre puzderia de hoteluri-cazino, care atrag masiv evreii si chinezii.

Nu pricep de ce apare o singura pizda misto in tot clipul cand e un adevar unanim acceptat ca avem cele mai frumoase femei din Europa

Per total, e un clip de nota 6, chiar daca e cel mai bun clip video produs vreodata de statul roman. Si nu pricep de ce s-a lucrat cu niste ciuri-burii locali, in loc sa iei o casa de productie internationala specializata in filme de promovare. "Alo, dumneavoastra ati facut spoturile alea misto de pe CNN cu Thailanda si Dubai? Va asteptam pe la noi".

Cu speranta ca nu o sa aflu ca a costat niste milioane de euro si ca are si versiuni in engleza/araba/franceza/chineza, va invit sa vizionati si voi (vezi mai jos) noul clip de promovare turistică a României. 

Media

© 2023 Bogdan Stoica