ziua in care Dragnea a vazut cum e cand pui prosti la butoane

Detașați-va un pic și recunoașteți că e mega-amuzant. PSD e în stare de șoc că Maria Grapini nu a putut-o opri nici prin întrebări, nici printr-o numărătoare greșită, pe LCK din cursa spre funcția de Mare Sculă Pe Basculă. Eu aș fi fost șocat dacă ar fi reușit! :)))

Aduceți-vă aminte de nenumăratele episoade în care Maria Grapini a arătat lumii că nu e în stare de prea multe acțiuni inteligente consecutive sau simultane. Și ganditi-vă din nou cum și-a pus PSD speranțe în ea.

Pe bune?! Maria Grapini versus Laura Codruța Kovesi?!

E ca și cum ai ataca Rusia cu avioanele de acrobație de la Strejnic. Ca și cum ai vrea să zdrobești cu Dacia un TIR. Ca și cum ai posta pe facebook #ciumarosie în loc să te duci la vot.

Este prima oară când unul dintre cei (prea mulți) puși pe funcții (prea) înalte pentru abilitățile lor intelectuale (prea scăzute) lovesc decisiv, prin proasta lor prestație, chiar în partidul care i-a propulsat acolo. Până azi, ne-am văitat, toți, de guvernarea PSD și de toți proștii puși la butoane doar pentru că sunt obedienți față de Dragnea. De astăzi, însuși Dragnea ni se alătură. 

Vezi, boss, cum e când ești guvernat de proști? Vezi?

 cartile mele sunt aici...


w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.

 

 

 

© 2023 Bogdan Stoica