Ciolos profesor de autodistrugere. Cum se ingroapa el nu se ingroapa nimeni.

Disclaimer 1: daca esti unul din cretinii online-ului romanesc, adica un simpatizant Ciolos la fel de lipsit de sinapse ca un simpatizant Dragnea, te rog nu citi acest text. O sa te infurii cum se infurie mama cand zic "mai da-i in ma-sa de preoti" si o sa ma acuzi de pesedism deghizat/platit/neasumat. Nu e vorba de asta (stiu, tu nu crezi), asa ca hai sa nu ne citim reciproc (du-te tu in pizda ma-tii, de ce sa ma duc eu?). Ma iau de Ciolos doar pentru ca tine ocupat un loc pe scena politica romaneasca, nepermitand unei forte politice autentic de dreapta sa creasca destul cat sa invinga PSD. Si in loc sa intram in alegeri cu ceva sanatos, puternic, mare, intram cu patru partide mici, confuze si pline de securisti.

Disclaimer 2: sigla aia, de deasupra lui Ciolos, este sigla DGSS, sau, asa cum se spune acum, a Securitatii lui Ceausescu. 

Si-acum, textul:

Ma uit fascinat la Dacian Ciolos, de vreo doua saptamani, de cand se ingroapa singur. Ca n-o face ca un copil, pe plaja, folosind o galetusa. Nu, nene! Omu' are un excavator d-ala mare, pe care il actioneaza eficient, astfel incat deasupra lui se aduna nu doar nisipul de la mare unde-am scris numele tau, ci si stabilopozi, gunoi, chiar si cacat.

Intai a dat-o pe aia cu candidatura la euroalegeri negand ca e atras de cei 40.000 de euro cu care e platit un europarlamentar. Nu, nene, el o sa fie europarlamentarul care nu se duce la munca! Asa cevaaaaaaa :)))))))))) Logic, unii l-au muit, acuzandu-l de ipocrizie (me, too), iar altii au pus cruce ideii de a-l sustine, vreodata, pe acest baiat fara serviciu. 

Pe urma s-a aflat cum partidul asta nou, PLUS, i-a fost facut de o odrasla de securist. Securist-securist, anchetator de securitate, nu un nene care plimba hartii in regimul represiv al lui Ceausescu. Si ce-a facut Ciolos? Ce era sa faca, nefericitul? A zis ca 95% dintre romani ar putea avea legaturi cu fosta Securitate. Logic, iar l-au muit multi, nervosi ca sunt acuzati pe nedrept (me, too). Securitatea a avut 90.000 de oameni si circa 350.000 de informatori. Pana la 95% din 20 de milioane de locuitori, cat are Romania, e cale lunga. 

Asta a fost momentul in care Ciolos nu s-a mai putut sterge de/la muie cu batistuta din dotare si a zis sa termine o data cu subiectul asta. Si a facut o conferinta de presa. La care a zis - tineti-va bine! - ca la PLUS nu conteaza ce au fost parintii tai, daca tu esti un tip ok si nu ai colaborat cu vechea Securitate. O declaratie perfect democratica, misto, care face cinste unui politician. Din Franta! Din Anglia! Nu si unui politician din Romania, tara bantuita de prea multe fantome ale trecutului ca sa ne putem asuma un asemenea stil de viata politica.

Ce faceti, domnu' Ciolos, daca in PLUS se inscriu:

- fiul cel mic al lui Sile Camataru? Am auzit ca omul se tine de scoala, e pe treaba lui.

- Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma, de la PSD Prahova? Ca are vreo 30 de ani, n-a colaborat cu vechea Securitate :))))

- fiica lui Sorin Ovidiu Vantu. Am inteles ca are o conduita ireprosabila, studii cat cuprinde...

- Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu? Ca tipa e chiar ok. Precizare: un cititor m-a instiintat ca Voiculescu Camelia a fost condamnată de ÎCCJ la un an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru complicitate la șantaj, în dosarul RCS&RDS. Am inlocuit-o cu fiica lui Sorin Ovidiu Vantu.

As putea sa-mi pierd timpul, azi, sa-i fac lui Dacian Ciolos o lista de 500 de copii de securisti pe care i-as calca si maine cu masina. As putea adauga la asta o lista de 500 de copii de politicieni, 500 de copii de interlopi, plus 500 de nasi, fini si cumetri ai politicienilor, interlopilor, securistilor si magistratilor romani. Toti fiind niste lepre, crescute intensiv si exclusiv in sistemul relational al parintilor, cu partii facute subteran spre diverse afaceri banoase sau rare, la care n-ar fi ajuns niciodata prin forte proprii. Uitati-va spre ministerele banoase, spre agentiile tactice, spre cei ce gestioneaza resursele Romaniei si o gasiti asemenea progenituri toxice, fie in conducere, fie la butoanele financiare. 

Societatea romaneasca este putreda, stimate Dacian Ciolos, tocmai pentru ca este o piramida de rude incompetente si rauvoitoare, puse de-a valma pe pozitii pe care nu le merita. Si aici chiar tu esti cel mai bun exemplu. Sora ta lucreaza la acel serviciu secret fondat de unchiul tau, fost securist si frate al tatalui tau, fost militian. Voi, Ciolosii, sunteti o familie care si-a folosit legaturile de rudenie pentru a manca o paine, mereu cumparata din bani publici. Tu insuti ai lucrat toata viata la stat si de cand nu te mai plateste statul n-ai mai fost in stare sa-ti gasesti un job.

Asa ca las-o moarta cu povestea aia cu "rudele care nu conteaza". In Romania conteaza al dracului de mult. 

*** - Daca te ducea capul
sa spui ca ai platit
o societate de avocatura
sa-ti faca partidul
scapai de toate problemele.
Nu mai era nevoie
sa dai declaratii de-astea,
idioate,
care te ingroapa in cimitirul ala
de talente care au murit sperante.

 

cartile mele sunt aici...

w1w2w3 w5w4w6 w00
... si pe Amazon.
© 2023 Bogdan Stoica