www.bogdanstoica.ro

Tipul din filme nu exista nici la Galati. Am verificat eu.

Lansare de carte, la mall, la Galati. Pana sa incepem evenimentul, am urmat procedura obisnuita, datorita faimei mele: o tipa de la mall a venit si mi-a spus ca limbajul inadecvat nu este acceptat, pentru ca mall-ul e un spatiu public cu muulti oameni care sunt acolo nu ca sa ma cunoasca pe mine. Ca de fiecare data, am fost de acord, si n-am folosit decat cuvinte ca oligofren, idiot, bou, prost, referindu-ma doar la mine. Pentru ca eu asa sunt.

Sesiunea de intrebari si raspunsuri sustinuta cu Daniela de la Revista Urbania m-a facut sa recunosc, inca o data, ca nu stiu nimic despre femei si ca numai abilitatea de a scrie usor despre orice mi-a permis sa scriu cartea Tipul din filme nu Exista. Ca aceasta carte e o colectie de erori barbatesti care ar trebui asumate de orice tip si ca orice tipa care se indragosteste de un oligofren ca mine si ca altii trebuie sa-si asume ca noi, barbatii, avem defecte de care nu putem scapa niciodata, dar pe care le putem etala mai rar daca suntem dresati cum se cuvine, cu apa, mancare, pizda si adapost. 

La discutia noastra, in patru reprize, au asistat intre 30 si 100 de persoane, o parte dintre ele dorindu-si cartile mele cu autograf sau o poza cu mine. Toti au fost adusi acolo de Oana de la AddCity Events, pe care o recomand calduros oricarei companii care vrea sa organizeze un eveniment de business sau de networking in Galati. Moldoveanca e data in pizda ma-sii, va spun eu. Am rugat-o sa-mi caute o cazare decenta si m-a trimis la Vila Bordeaux, unde orice ti se pune in farfurie este megadelicios. Am rugat-o sa-mi caute o hostesa care sa se ocupe de carti si mi-a adus un supergirl, de profesie model de succes. I-am spus sa gaseasca un loc cu lumina misto in care pot sustine un workshop de fotografie cu telefonul si mi-a aranjat sa am cel mai bun spatiu din Burger Factory

Multumesc tuturor celor care au venit sa ma cunoasca si mai ales acelui batranel, aflat probabil pentru prima oara intr-un mall, trimis acolo de fiica lui, aflata in Anglia, care-si dorea foarte tare o carte cu autograf. Ma misca maxim astfel de persoane, pentru ca si eu, daca fiica mea ar avea nevoie de ceva, as face acelasi lucru. 

Fotografiile de la lansare, care-i apartin lui Marian de la Mojo, sunt AICI

w1w2w3 w5w4w6  

Pachete-Cadou, numa' bune de cumparat, tipelor misto, drept cadou de Pasti: 

pachetul 1, dedicat celor care au deja unele din cartile mele - link

pachetul 2, dedicat celor nu au auzit inca de seria "Tipul din filme..." link

pachetul 3, dedicat celor care nici n-au auzit vreodata de mine: link

© 2017 Bogdan Stoica