Ghenă versus Antonia. Confruntarea GIGANȚILOR in Republica Moldova

E de ieri/azi, dracu' stie, un clip pe youtube, postat de Avon Moldova, cu Antonia vorbind despre cat de cacat e sa folosesti telefonul cand esti cu iubi, cum se duc dracului relatiile din cauza telefonului mobil, ce mai, durere mare, frate, iubirea in sine e in mare pericol!!! La final, discret, se aude avon. 

Iar Antonia se achita ireprosabil de sarcina. E de-a dreptul revoltata, ca sa termine, dom'ne, oamenii, cu hastag-urile, pozele si statusurile perfecte care ascund relatii splitate de ecranul telefonului. 

Antonia este atat de anti-telefon in clipul asta pe cat e de pro-telefon in celelalte clipuri platite de Vodafone, in care lauda folosirea telefonului mobil, te indeamna sa stai pe net, ca e cool sa pui poze perfecte, sa scrii statusuri perfecte, sa folosesti hashtaguri perfecte. Sigur, nu cu cuvintele astea, ca agentia folosita de Vodafone pare sa fi scris spoturile alea cu o echipa de decerebrati. Dar, in esenta, mesajul cam asta e.

Ca brand, Avon are o expunere mica-mica-mica, pe langa Vodafone, care te termina psihic si de 40 de ori pe zi, numa' sa cumpere cineva cartelele alea. De ce-o fi folosit-o Avon Moldova tot pe Antonia, atat de uzata de Vodafone, Dumnezeu stie. Sper, din toata inima, ca n-a fost vorba de o decizie strategica, calculata, ci de: "bai, cu cine putem sa facem un barter, rapid, sa-i dam niste smacuri sa recite un text, pe youtube?".

Ca daca Avon Moldova i-a dat bani Antoniei pentru clipul asta, mai bine luau pizza si cidru de ei. De ce? Pai, pentru ca dupa 7 ore de la postarea pe youtube, clipul cu Antonia a facut vreo 250 de vizualizari. 

anto

printscreen facut la 17.56 - 265 de vizualizari. Dupa minim 8 ore de youtube, adica atunci cand am gasit eu, clipul, pe facebook.

a1

Pai cred ca atat face Ghena, intr-o ora, daca-l filmez cum nu face nimic

Inchei remarcand, inca o data, ca romanii din Republica Moldova au o chestie - nici nu stiu cum sa-i zic altfel decat "bun simt estetic" pe care noi, astia, dintre granitele actuale ale Romaniei, n-o mai avem. Dovada e chiar asta: in Republica Moldova, Antonia e  perceputa ca vodafonista, nu e deloc credibila vorbind despre Avon si despre valoarea timpului petrecut offline. In Romania, insa, clipul cu Antonia postat de Avon a facut sute de mii de vizualizari. 

De fapt, chiar o sa-l filmez pe Ghena. Cine stie, poate de 8 martie 2019, Avon Moldova o sa lucreze cu el, nu cu Antonia. Sa inventeze repede o crema de pisici....

VIDEO - Ghena, cum nu face nimic. Pus pe facebook la 18.17.

47 de minute mai tarziu...

ghe

Da, stiu, nu s-au uitat la clip numai useri din Republica Moldova, dar si la clipul Antoniei se puteau uita si romanii. Si vorbim de o ora, nu de opt. Plus ca video-ul cu Ghena a costat 10 centi... Iar el nu face nimic! :)))))))))))))))

 

Cartea scrisa de Ghena este aici. Apasa pe coperta. 

w6

© 2019 Bogdan Stoica