cinci stiri despre facebook si thinkdigital

Am intrat intr-un conflict de opinii cu Dragos Stanca, de la Think Digital (formula lui pentru asta este "tu ai scris o mizerie abjecta"). Eu cred ca Facebook a ajuns un lagar de concentrare deghizat intr-o tabara de vara si ca Dragos Stanca stie niste lucruri pe care nu le mai stiu multi. Omul zice ca nu stie ce cred eu ca stie si mi-a raspuns suficient de corporate si de profi cat sa ii iasa o negare de toata frumusetea. Faza e ca nu-mi mai pasa, mie mi-au trecut nervii, nu ma mai pasioneaza subiectul si m-am apucat de o strategie de exit de pe reteaua pulii, in sensul in care o sa-mi targetez produsele (serviciile foto, serviciile de consultanta si cartile) in afara acestei mizerii albastre. Asa, calm fiind, am observat ca din punctul de vedere trimis de Dragos Stanca ies cateva stiri, perfecte pentru (semi)presa de IT&C&MK. Generos cum ma stiti, le ofer tuturor.

ThinkDigital vinde reclama pe site-uri cu al caror continut nu e de acord. Stiu de la Dragos Stanca.

"Suntem o companie care se ocupă strict de tehnologie si advertising online. Vă asigur că, personal, nu sunt de acord cu multe dintre articolele publicate de site-urile din rețea. Însă acest aspect e complet irelevant dpdv al business-ului de care mă ocup".

Toate stirile pe tema relatiei privilegiate dintre Think Digital si Facebook sunt gresite. Stiu de la Dragos Stanca.

"ThinkDigital are o relație comercială cu Facebook legată strict de vânzarea spre clienții din regiune a anumitor formate publicitare. Acest contract nu mai e valabil de 2-3 ani pentru ca formatele respective nu mai există"

Dragos Stanca de la Think Digital nu va mai interveni pentru rezolvarea problemelor unor useri Facebook. Stiu de la Dragos Stanca.

"Faptul că am mai încercat să corectez anumite erori ale Facebook legate de suspendări abuzive de conturi sau postări e o altă discuție. Nu voi mai continua să acționez în direcția asta."

Think Digital ar putea avea actionari cu orice fel de trecut. Stiu de la Dragos Stanca

"Nu fac investigații legate de trecutul celor care decid să investească în proiectele în care sunt implicat".

Facebook face rau. Stiu de la Dragos Stanca

"Am inclusiv o prezentare amplă pe care o susțin la conferințele de specialitate, pe tema fake news si a impactului negativ major pe care rețeaua socială îl joacă în acest sens. Vă asigur că nu e deloc măgulitoare la adresa Facebook".

*********

carti misto pentru tipe misto: 

w1 w2 w3 w4 w6  

 

© 2023 Bogdan Stoica