Homosexualii sunt normali - Ne-am tâmpit, cumva, cu toții?

Lupii sunt gri. Câte unul, din când în când, iese albinos, iar haita îl reneagă. Le-a facut ceva? Nu. E lupul albinos normal? Da, ar spune un zoolog. Lupii, insa, ar raspunde "Nu".

Și cu asta, am spus cam tot ce aveam de spus, deși eram pregătit pentru mai mult. Aud că Andrei Chiliman va fi sancționat de Consiliul National Impotriva Discriminării pentru că îi consideră "bolnavi" pe homosexuali. Cică asta e o afirmație homofobă. Nu stiu daca sunt bolnavi, dar stiu ca multi hetero ii percep pe homosexualii ca fiind sunt anormali. Modul particular în care fac sex, faţă de marea majoritate a omenirii, îi face diferiţi. Cum, in orice sistem, normalitatea este dată de majoritate, rezultă că homosexualii sunt anormali, fără ca asta să fie neapărat un lucru rău. N-au decât să şi-o sugă unii altora cât vor. Nu trebuie injurati pentru asta, dar nici laudati. Nu trebuie încurajaţi să facă asta decat de propriile organizatii, nu de catre stat. Banul public este menit întăririi unui stat si raspunderii la cererile celor aflasti in nevoie, nu stimularii de anomalii sociale sau sexuale. Iar casatoria intre doi barbati, conform aceluiasi principiu al normalitatii generate de majoritate, este anormala

Sigur, fanii casatoriilor intre homosexuali o sa invoce spiritul modernismului. Ca totul e doar o prejudecata in capul nostru. Ca asa cum s-a renuntat la virginitate inainte de casatorie, se poate renunta si la oprelistea asta. Ca asa cum am  inceput sa purtam doar slipul pe strada, fara sa fim arestati, e ok si sa se mameleasca doi barbati pe o banca, fara sa moara o baba de inima, cand ii vede. Asa si e. Dar nu poti schimba regulile atat de profund pe cat vor homosexualii, pe considerente (sa nu uitam de lupul alb, da?) anormale, decat in acte. Homosexualii vor fi acceptati de comunitati cand vor comunitatile, nu cand  vor ei, sau cand da cineva un decret. Asa e viata. Iar aia care vaneaza homofobi ca sa-i faca prosti - sunt niste prosti mai mari. Oamenii nu se schimba atat de usor si nu pot fi acuzati ca n-o fac in timpul dorit de altii. Ia invata tu sa inoti in 10 minute, pentru ca asa vreau eu, si vezi daca-ti iese... 

Cat despre logica homosexualilor pe subiectul drepturilor civile... Aveti, ma, drepturi civile. Aveti exact aceleasi drepturi ca mine. Oricare din voi se poate casatori cu o femeie, exact ca mine si nici unul nu se poate casatori cu un copil sau cu o vaca, exact ca mine. Oricare dintre voi se poate fute cu un barbat, exact ca ... nu va suparati, dar eu nu fac asta. Ce cereti voi sunt lucruri in plus, si nu le cereti pentru ca o conjunctura v-a obligat sa aveti nevoie de ele. Vorbim strict despre o preferinta sexuala, nu de dializa care vi s-ar cuveni. Dupa logica voastra, politia n-ar trebui sa respinga barbatii cu inaltimea sub 1.75m, ci sa faca divizii de mignioni. N-ar trebui sa se mai tina, obligatoriu, carnea in vitrine frigorifice la piata, atatat timp cat mii de oameni ai strazii o mananca si de pe jos, cu viermi cu tot. Pentru ca daca s-ar ceda la cererile voastre, dupa modelul vostru orice alte minoritate sexuala (zoofilii, violatorii, necrofilii) ar putea invoca drepturi civile: in fond, ce e asa grav ca le place sa faca sexul altfel? Pentru ei e normal.

De-aia intreb: ne-am tampit cumva cu totii? N-aveti o minoritate pe care sa o promovati? Ia promovati-o PE ASTA! Astia merita pe bune niste drepturi civile in plus fata de noi, astia normali sau anormali dupa cum avem chef.

© 2023 Bogdan Stoica