Sky Club dupa renovare

Scuze, nu m-am putut abtine. Si jur ca am procedat la fel ca data trecuta, n-am schimbat stilul, de unde deduc ca sunt buuuunicel la asta. :)

Acum, despre club: cum arata Sky Club renovat.

Sky Club va fi mai mic. E o bila alba, din punctul meu de vedere, pentru ca se castiga la capitolul "atmosfera". Vrei sa dansezi? N-o sa mai fie ca la o discoteca comunala, la ora la care se deschide, adica doi aici, trei acolo. O sa fie ca in cluburile bune, unde, de deasupra, vezi umar langa umar miscandu-se. Scapam, astfel, si de cretinii care se aseaza in cerc, ca vacile inconjurate de lupi, si se rezeama pe calcaiele amortite de bautura, miscandu-si dar capul. N-o sa mai stea nimeni asa, lobotomizat, daca ia cate un ghiont din fiecare directie, pentru ca SE DANSEAZA.

Modificari:

  • - Intrarea nu mai e pe mijloc, ci in capatul sudic al localului (capatul dinspre calea de acces din parcare). Rosu cu negru, cu viraj din rigips. Mult mai frumos, dar, cu siguranta, mai putin practic. Oricum, e bine ca nu mai dai buzna ca speriatu' direct in scena, ca inainte.
  • - Barul din stanga (poza 1) a fost mutat mai in spate. Bun. E mai aproape de zona tehnica, desi mai usor de aprovizionat. Si culorile sunt cool.
  • - Candelabrele (poza 2) sunt aurii. Cool. De fapt, nici nu stiu cum erau inainte, ca nu le vedeam de copac.
  • - Scena (poza 3) e la etaj, cumva. Adica au amenajat-o deasupra intrarii. E foarte spectaculoasa, desi se pierde mult la vizibilitatea de linia a doua dansatorilor. Acum, daca as fi muzician, n-am merge in Sky cu mai mult de doua dezbracate dupa mine. Solistul, insa, se va vedea foarte bine, integral, nu doar capul si umerii, ca pana acum. In plus, se castiga, din nou, la capitolul atmosfera. Vechea scena impartea, cumva, clubul, in doua. Eu sper, totusi, ca muncitorul ala sa nu stie ce vorbeste, iar scena sa fie doar mutata, cumva, pentru a nu mai segrega publicul.
  • - A disparut copacul ala alb, fantomatic. Era foarte misto, dar micsora, vizual, spatiul de deasupra. Asa, clubul e si mai misto, si, prevad niste lumini de exceptie.
  • - Stalpii de sustinere sunt acum acoperiti cu oglinzi. De aici, un aspect glamour senzational, si, cred eu, ceea ce va constitui schimbarea esentiala de imagine a clubului. Presimt sute de poze in oglinda, in curand, pe Facebook.

Comenteaza pe www.facebook.com/bogdanstoica.ro

Galerie de imagini

© 2023 Bogdan Stoica