un serial pentru fiecare

Ai observat? De la an la an, găsești tot mai greu pe cineva care se uită la aceleași seriale cu tine. Unora li se pare mișto oferta asta uriașă, pentru că încurajează diversitatea and shit. Mie mi se pare îngrozitor. Încă un ubiect de conversație a fost ucis de tehnologie. Mâine n-o să mai știu dacă sloganul de pe tricoul unei tipe cool este opera unui designer de la Ali Express sau o replică faimoasă dintr-un serial pe care nu-l știu. Și o să par un cretin venit din pădure.

Bine, dacă e să fiu cinstit, eu chiar sunt venit din pădure, nu m-am mai uitat cu nesaț la un serial de la House of Cards.

O zi de vineri fără proști îți urez. Și o vizionare, când aveți chef, poate chiar când facem live-ul, la podcastului Si De Restul Caramele.

Îți urez și un weekend fără proști și fără bere. Îi povesteam unui amic din industria asta că la tv rulează o mizerie de spot de la Carrefour, nu poți să faci promoții de preț la Heineken, e ca și cum ai oferi reduceri la un Rolls-Royce. A ridicat o sprânceană și mi-a zis: nu-ți recomand să bei bere fabricată în România.

 

my books

 

© 2023 Bogdan Stoica