cum se numește ... viceversa: hetefobie sau heterofobie?

Pentru că azi este Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei, aș vrea să știu ce am de făcut, că am niște întâlniri importante? Și aș dori să aflu și cum se numește ... viceversa: hetefobie sau heterofobie? Și când se sărbătorește? Și cum?

Nu e vorba doar despre fun. Ăsta nici nu e un mesaj pasivo-homofob, pentru că nu am avut niciodată timp de urât oameni. Doar constat discriminarea pozitivă care se face, oficial, la nivelul statelor europene. Heterosexualii nu au o zi a lor. Nici o zi de luptă împotriva discriminării lor. Sigur, discriminarea asta nu se prea produce, dar așa se spunea și despre homofobie, până ce statele europene nu s-au aplecat, ca să zic așa, asupra problemei, iar mass-media a început să abordeze subiectul. Rețineți că nici subiectul copiiilor abuzați de preoți nu exista până ce n-a fost adăugat în agenda publică.

Iar acum, în lipsa egalității de promovare, îmi dau seama că fiecare element de pe agenda pro-gay, LGBT, Trans, adâncește faliile sexuale între oameni. Heterosexualii se simt discriminați.Nimeni nu vorbește despre drepturile lor. Nimeni nu vorbește despre cât de mișto e să faci sex normal, despre ce mișto e să fii într-o tipă, ca bărbat / ce mișto e să intre unul în tine, când ești o tipă. În cadrul legal de urmărire a potențialelor discriminări pe criterii sexuale nu apare nimic pro-hetero. Iar cu atâta propagandă pro-gay și în absența propagandei pro-hetero, iIuzia generală este că heterosexualii au devenit Diesel-ul vieții sexuale. Sunt demodați. Mai e pun pic până vor fi considerați dăunători mediului (social, desigur). Pare vor trebui descurajați, eventual taxați în plus.Sau mai mult: "Ia uite, domnu' a sărutat-o pe doamna? Păi ce facem aici? Sunteți dezgustători, sunt cu copiii la masă, ce le spun eu, acum? O să sun la 112 să vă ia de aici, scârboșilor".

Nu zic că așa ceva o să se întâmple. Doar că tot setup-ul arată de parcă o să se întâmple. Facem exerciții de imaginație și râdem, da? Ce pula mea să facem, ca să zic așa?

niște cărți despre aventurile unui hetero bătut în cap puteți citi aici: shop.bogdanstoica.ro/

© 2023 Bogdan Stoica