Istoria Stomatologiei Românești - cum să citești cartea GRATIS

Nu știu dacă-ți place să citești așa ceva. Dacă nu ești pasionat de istorie eu sper să devii. Eu, de exemplu, dacă-mi dai un singur detaliu interesant, sunt capabil să citesc și istoria găurii din gogoașă. Pentru mine, istoria e o lectură de senzație, indiferent de subiect. De scris, însă, n-am scris decât Istoria Stomatologiei Românești. În două variante, pentru oameni mari (pentru că e plină de chestii interesante, deloc plictisitoare, merită cunoscută și e foarte mișto) și pentru copii (pentru că orice copil poate citi orice, contrar aparențelor). Ambele variante sunt de vânzare la mine pe site. Doar la mine pe site. 

Dacă, însă, nu vrei să dai bani pe cărțile astea, sa stii ca le poți citi si gratis. Cu ajutorul unor oameni de mare ispravă, care au crezut în proiectul ăsta și și-au comandat cărți personalizate, acum poți citi Istoria Stomatologiei Românești în următoarele locuri (ordine alfabetică):

Bogdan Rizea - cabinet stomatologic (facebook - site)

Ina Dent - clinica - (facebook - site)

Kopfzeit 1 - clinica - (facebook - site)

Kopfzeit 2 - clinica - (facebook - site)

Office Dent - clinica - (facebook - site)

O sa fac update, la aceasta lista, cand o sa fie cazul. Pana atunci, daca tot esti genul care n-are chef sa cheltuiasca fara sa primeasca ceva gratis, te rog sa te uiti in sectiunea MOCA

****

Cu gândul la MOCA, mi-am adus aminte de cea mai tare cititoare a anului 2016. O femeie din București care mi-a cumpărat primul volum din Tipul din Filme nu Există și apoi mi-a trimis următorul mesaj: "Bună, am citit cartea in ziua in care a venit, am recitit-o doua zile mai târziu, am mai citit-o o dată în weekend și acum nu mi se pare așa bună, așa că aș dori banii înapoi". Logic, i-am trimis banii. Să-ti citească cineva cartea de trei ori în sapte zile e un megacompliment, ceva ce merită cu prisosinta 30 de lei. Nu? 

P.S. Tipa a primit banii, dar n-a trimis cartea inapoi.

© 2023 Bogdan Stoica