De ce nu-l numeste Iohannis pe noul sef de stat major

Are dreptate blenderul presedintele Iohannis! Cum sa-l pui, la sefia Statului Major General al Armatei pe papagalul ala de Dumitru Scarlat? A fost "decat" şeful Statului Major al Forţelor de Uscat, "decat" adjunctul şefului Statului Major General, a comandat "decat" batalionul romanesc din Afganistan si a fost medaliat "decat" de americani. Omul este "decat" reprezentantul României pe langa NATO. Pai ce pula mea sa faca tara asta cu un militar de cariera la conducerea militara a Armatei?

Ce, vreti sa se ridice ala, in sedintele CSAT, si sa le dea doua palme politicienilor care o sa-i ceara tampenii? Pai nu mai bine il punem pe Cristian Busoi? Ca se uita asa dragut, ca o caprioara pacificatoare, de nu poti sa-l atingi nici cu o grenada. Sau pe Ludovic Orban. Inarmat doar cu chitara si cu un pic de beutura, Orban poate face soldatii oricarei armate a lumii sa fuga ingroziti, cu mainile la urechi.

Iar Scarlat sa-si vada de treaba lui, da? Nu e bun si gata. Lasa, ca luam fregatele alea si rachetele alea Patriot si nici nu ne mai trebuie sef al Armatei...

#followthemoney

************
cartile mele sunt in librariile Carturesti, Diverta, Humanitas, dar si pe net, aici: 
https://edituraunivers.ro/book-author/bogdan-stoica/

... daca locuiesti in afara Romaniei, cumpara-le de pe Amazon:
https://amzn.to/2CEYuA6

 

© 2023 Bogdan Stoica