despre pericolul real care apare cand ne conduce Miss Stupid

Evit cat pot sa mai scriu despre jurnalistii pro-PSD si pro-Dragnea. Isi fac munca atat de prost, manipularile sunt atat de evidente, incat mi se pare ca as scrie despre ploaie ca ne uda. Plus ca n-am retardati in anturaj sau printre cititori, ca sa mai fie nevoie sa le explic eu ceva ce n-au inteles. Prefer, asadar, sa semnalizez manipularile presei aparent de dreapta, ca la asta pun botul amicii mei, in disperarea lor de a scapa de pesedisti.

Dar faza asta cu Ciutacu si cu Miss Stupid ma macina. 

#babaiatule, deci pronunta femeia "arcul triumf" in loc de "arcul de triumf" si tu ramai inert, de parca nu s-a intamplat nimic?

N-a zis "trontuar" in loc de "trotuar", sa crezi ca a asa a invatat cuvantul, cand era mica, de la un microcefal. N-a zis nici "succesuri" in loc de "succese", cum fac eu tot mai des, sa-mi bag pula, din cauza succesului Elenei Basescu la public am momente in care nu mai stiu care e forma corecta. Din gurita aia rujata complet aiurea au iesit doua cuvinte care transmit ca Viorica Dancila nu stie nimic despre Arcul de Triumf. Adica nici ce este un asemenea monument, nimic despre cine l-a facut, nici cand, nici de ce. Deci nu stie nimic nici despre razboaiele romanilor, nici cum a aparut statul roman, nici despre unire si nici despre patriotism. Femeia are memoria libera ca un laptop nou.

In orice alta tara, pentru o astfel de perla, femeia aia ar fi fost condamnata pentru nuditate cerebrala, luata frumos de-o maneca de la sacoul ala lucios ca o baltoaca de pisat noaptea si trimisa acasa. Nu e demna sa fie nici femeie de serviciu la Guvern, daramite sefa acestuia. Si orice jurnalist in fata caruia si-ar fi aratat haul mental ar fi trebuit sa se ridice, sa se scuze fata de telespectatorii care-l urmareau, sa-i ia lavaliera femeii si sa strige la producator: "imi aduce si mie un invitat de pe planeta asta, in pula mea?!"

Ciutacu n-a facut-o. N-a zis nimic nici dupa emisiune, pe net sau in alta parte. Ceea ce inseamna ca emisiunea aia tv cu Viorica Dancila nu tine de jurnalism, nu era un interviu. Erau doar niste minute, in care doamna asta trebuia sa fie vazuta la televizor. Nasol. Nu am cum sa nu ma intreb ce-ar fi fost la gura lu' Ciutacu daca Ciolos era cel care pronunta "arcul triumf" in loc de "arcul de triumf"...

Suntem in punctul in care nici nu mai conteaza daca Viorica Dancila e proasta. Se poarta ca o proasta, vorbeste ca o proasta, deci, in ochii poporului roman, este o proasta. Si Doamne-Fereste de vreun eveniment tragic, gen cutremur/pandemie/inundatii, ca nimeni n-o sa asculte recomandarile ei. Nici macar pompierii. Vom fi intr-o situatie de risc maxim, pe care o putem opri daca cineva o trimite pe femeia asta inapoi in tabara pentru cei cu IQ de maxim 60.

Pentru Viorica Dancila: Arcul de Triumf este o vuvuzea care striga la noi: "milioane de romani au murit ca sa aveti voi internet nelimitat!"

Cartile noastre (ale mele si ale pisicii). Apasa pe coperta oricareia si cumpar-o, daca vrei.

w1w2w3 w5w4w6 w00

 

ironia zilei: azi e Ziua Presei

© 2019 Bogdan Stoica