"babele votează psd". așa, și ce morții mă-tii vrei?

Mai am un pic si injur cand vad asta pe net. Diversi sclifositi, cei mai multi cu o viata extrem de goala, inapti sa citeasca si sa sustina niste teme consistente, care se agata de orice conversatie ca sa-si lanseze "bombele":

  • - nu ne mai facem bine din cauza pensionarilor care se uita la Antena 3
  • - batranii astia fara dinti care voteaza PSD si Dragnea
  • - tara de comunisti care nu ne intelege pe noi, tinerii
Am incercat sa-i inteleg. Am incercat sa-mi dau seama cum ar trebui sa voteze batranii, ca sa fie fericiti si dobitocii astia. Probabil ca, in viziunea lor, alegerile din Romania ar trebui sa se termine cu urmatoarele rezultate:
  • PNL - 45%
  • USR - 25%
  • ROMANIA100 - 15%
  • PSD - 5%
  • ALTE PARTIDE - 9,99%
Si m-au trecut fiori reci pe spate. Doar din negare, din reflex si din prostie, milioane de cretini cred ca ne-ar fi bine doar daca neterminatul de Orban si ezitantul de Ciolos ar pune mana pe putere cu aceeasi forta cu care o detine acum PSD. Ca partidele astea, daca se opun PSD-ului lui Dragnea, sunt automat compuse numai din oameni destepti, competenti si patrioti. Si ca Romania nu are spitale noi, drumuri perfecte si joburi cool pentru toti prostii cu gleznele la vedere doar pentru mama, ma-ta si ma-sa voteaza, ca proastele, PSD.

Va anunt ca mama nu voteaza PSD. Stiti de ce? Pentru ca nu ii vine sa planga cand ii vine pensia aia mica. Nu sta in ea. A facut niste copii, printre care ma numar si eu, care incearca sa-i asigure un trai bunicel. Se uita la talkshow-uri doar de curioasa, sa vada ce-au mai zis unul sau altul, dar si pentru ca filmele astea noi de la tv nu-i spun nimic. Structural, insa, mama nu e de stanga. Nu vrea ca ghivecele ei de flori sa fie ale tuturor. Dar si daca ar vota partide de cacat, nu ar conta. Eu sunt multumit ca se duce la vot. Nu sta acasa, ca toti retardatii. Si nu va impiedica nimic, in ziua votului, cand vedeti cinci babe ca mama mergand spre sectia de vot, sa luati cinci prieteni cu voi, la vot, si sa egalati scorul. 

  • Votati voi mai mult, daca va deranjeaza ce voteaza babele. Uite, v-o spun in tonul unei promotii cretine de la Sephora: colectionati minim doua stampile, pe cartea de identitate, la fiecare patru ani.
  • Terminati cu "sa votam toti la fel". Chestia asta se numeste comunism. Sigur, voi fiind niste retardati proaspeti, nestiutori de istorie, vi se pare ca inventati apa calda. Nu. Chiar nu.
  • Lasati-va babele sa voteze ce vor. Incercati, in schimb, sa le schimbati viata in bine. Ingrijite corect, babele vor vota din ce in ce mai misto.
Doar despre asta e vorba, dobitocilor. Cand baba de ma-ta voteaza partide populiste, o face de foame, cu gandul la promisiunile alea cretine. Iar daca ii e foame lu' ma-ta, e vina ta, nu a ei. Femeia nu mai e la varsta la care sa-si rotunjeaza veniturile cu un job nou. A muncit o viata, te-a crescut pe tine mare si prost, sperand sa primeasca o mana de ajutor la batranete, de la tine. Nu s-o certi ca un cretin care uita ca a aparut pe pamant din burta unei femei misto, de odinioara, careia tu ii zici acum "baba".

fmm

 
Apasa pe coperta oricarei din cartile de mai jos si cumpar-o, daca vrei sa faci fericita o viitoare baba:

w1w2w3 w5w4w6  

Uite si niste Pachete-Cadou pentru viitoare babe, numa' bune de dat de Pasti: 

pachetul 1, dedicat celor care au deja unele din cartile mele - link

pachetul 2, dedicat celor nu au auzit inca de seria "Tipul din filme..." link

pachetul 3, dedicat celor care nici n-au auzit vreodata de mine: link
© 2023 Bogdan Stoica