tipa din filme exista - preview

Sfatul nr. 28:
spune cuvintele care trebuie spuse

Eram cu tipa de ceva timp, totul mergea ok. Prea ok. Tocmai îmi spusese "te iubesc" și mi s-a părut atat de firesc să răspund cu "și eu" încât m-am speriat. Așa că, asemeni oricărui dobitoc cu orgoliul mai mare ca pula,  am zis ceva de genul: "dacă tot mi se întâmplă rahatul ăsta, mă bucur că mi se intâmplă cu tine". Am răspuns doar corect. Și a fost aiurea. Am văzut cum i se micșoreaza zâmbetul cu 0,298%. Si cum o umbră trece, fugar, peste privirea aia atat de luminoasă. Și mi-a părut foarte rău că sunt atat de controlfreak, atât de bou, atât de egoist încât să nu văd mai departe de interesul meu de a rămane liber și când sunt încarcerat într-o inchisoare atât de mișto, care-mi place atât de mult.

Credeam că am zis ceva destul de apropiat de ce-a zis ea, că o să înțeleaga că eu nu-s ca ea, că eu nu-mi pun sufletul pe tavă, nu-s romantic, unele lucruri nu le pot spune, pur si simplu. Credeam că o să fie fericită că i-am răspuns, în pula mea, că eu de obicei răspund la "te iubesc" cu "hai să ne potolim, recunosc că ne futem foarte bine, dar..."

Și era s-o pierd. Pentru că tipa simțea că o iubesc, dar voia, ca o tipă ce era, confirmarea. Voia să fie sigură că nu se face de râs spunând asta, ca și fetele e oameni, și ele are orgolii. Și a trebuit să aștept încă o lună, ca să vina vorba despre noi și să-i pot spune, și eu ce mi-a spus ea.

Ce vreau sa spun aici este că dacă tipa așteaptă de la tine câteva cuvinte, e ok să i le spui. Fix pe alea. Nu sinonime, nu chestii care sună cam la fel. Când îți spune "te iubesc", e chiar ok să te comporți ca un ecou. Nu e obligatoriu, ca atunci când vă futeți pentru prima oară, ea spune "vezi ca am hepatita C" iar tu trebuie să răspunzi cu: "stai linistită, eu am sifilis.". Nu te obligă la nimic si nu trebuie sa te porti diferit dupa ce ai spus-o.

[din "Tipa din filme exista - cum sa cunosti, sa seduci si sa pastrezi tipa aia atat de misto care iti place atat de mult"]

#comingsoon

Cartea asta va fi pentru toti purtătorii de pulă de la 14 la 70 de ani și va fi lansată la toamna. Fetele au deja o carte similară, Tipul din filme nu există, în trei volume, pe care le găsiți doar pe https://shop.bogdanstoica.ro/. Tot acolo se înregistrează și precomenzile la Tipa Din Filme Există.


 

© 2023 Bogdan Stoica