concurs pe blog. UPDATE cine l-a câștigat

Recunosc, n-am alocat destul timp secțiunii de upcycling de pe blog. Am urcat doar puține din lucrurile care-mi umplu magazia, cu poze destul de puțin relevante și descrieri destul de seci. N-am timp, aia e... Dar azi am reușit să sar pragul de 100 de chestii urcate pe blog, așa că mă simt foarte bine. Și-am zis să fac un concurs. Doar azi, că n-am timp.

Iar concursul e foarte simplu:

  • Intri pe http://upcycling.bogdanstoica.ro/ și te înregistrezi. Nu e greu deloc, merge s-o faci și cu contul de facebook. (Evident, și cei care sunt deja înregistrați pe blog pot participa la concurs. Condiția e să liciteze azi.)
  • Licitează la ce produs/produse vrea mușchiul tău. Dar licitează pe bune, te rog, la ceva care-ți place pe bune, cu o sumă pe care chiar ai fi dispus să o plătești pentru obiectul ăla. Rămâi relaxat, te rog. Nu ești într-un magazin online, nu te oblig să cumperi nimic, nu-ți ia nimeni banii de pe card, te poți răzgândi oricând. E clar, da? 
  • Diseară, la 24.00 trecute fix, după ce fac o tragere la sorți dintre cei care au licitat azi, te anunț dacă ai câștigat.

Premiul e chiar obiectul pentru care ai licitat.

Moca.

Gratis.

Free of charge.

Cadou. 

Azi. Doar azi. Pentru că ce-i corect e corect.

DISCLAIMER - Azi e 24 martie 2016. În viață, dacă ți se întâmplă să nu știi ce zi e azi, e bine să te uiți pe ecranul laptopului, in dreapta jos. 

UPDATE - Cine a câștigat concursul - link.

© 2023 Bogdan Stoica