"har"-ul cum se consuma: zdrobit/prizat sau rulat/fumat? bogdan stoica

"har"-ul cum se consuma: zdrobit/prizat sau rulat/fumat?

Am primit urmatorul comunicat: "Sufletul mi-e plin de bucurie. Pe 26 decembrie 2013 am fost la Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă de la Catedrala din Negrești Oaș (la a XVI-a ediție). Apoi am fost colindați minunat la cabinetul parlamentar din Negrești Oaș. Am continuat noi înșine să colindăm în Certeze și l-am sărbătorit pe micuțul Radu Vasile la botez în Turț, în Țara Oașului. O zi cu adevărat plină de har."

30 de minute mai tarziu, primesc alt email, de la acelasi autor, cu precizarea: "Cu scuzele de rigoare, va rog sa tineti cont de aceasta varianta a comunicatului de presa." In atach, comunicatul:  "Sufletul mi-e plin de bucurie. Pe 26 decembrie 2013 am fost la Festivalul datinilor și obiceiurilor de iarnă de la Catedrala din Negrești Oaș (la a XVI-a ediție). Apoi am fost colindați minunat la cabinetul parlamentar din Negrești Oaș. Am continuat noi înșine să colindăm în Certeze și l-am sărbătorit pe micuțul Radu Vasile la botez în Turț, în Țara Oașului. O zi cu adevărat plină de har."

Asa cum puteti observa, ambele comunicate sunt identice pana la ultima virgula. Asa ca ma intreb: ce fumeaza Andreea Paul cand se duce la Certeze? Sau, mai subtil: "har"-ul cum se consuma: zdrobit/prizat sau rulat/fumat?

Mai multe din această categorie: « arheolog urban Lassie rade in hohote »
© 2023 Bogdan Stoica