BMW

Am condus de doua ori BMW-uri: un seria 3 si un X5. Seria 3 e senzationala doar la volan. In restul masinii nu e deloc confortabil. X5-ul m-a impresionat profund. Dupa parerea mea, e cea mai buna masina produsa de BMW. Dar n-o sa-mi cumpar niciodata o masina produsa sub semnul celor trei litere. Nu e genul meu. Nu simt ca fac sex cand imi conduc masina, imi este destul de indiferenta, oricat ar fi ea de smechera. Asa ca o sa raman pe VW pana imi iau un Audi, desi sunt tot mai tentat de japonezele produse in ultimii ani.

Dar nu despre asta e vorba aici, ci despre inaugurarea showroom-ului BMW Ploiesti. O initiativa salutara.

BMW este visul perfect. Daca alaturi acestui brand o femeie frumoasa, totul devine magic, chiar si pentru unul ca mine, care nu si-ar cumpara niciodata asa ceva (nici BMW-uri, nici femei). Si visele perfecte genereaza actiune, initiativa. Cand visezi la ceva, devii mai destept, mai puternic, ai randament mai mare. 

Sper ca mai multi dintre ploiesteni sa viseze la un BMW, incepand de azi. Pentru ca daca fac asta, se vor trezi ca au bani si pentru alte vise. Si in orasul unde multe vise devin realitate, se traieste bine. 

© 2023 Bogdan Stoica