Cum a ajuns Crin Antonescu un dobitoc mai mare decat Victor Ponta

SAPTAMANA TRECUTA - Ambasadorul SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, declara ca "stabilitatea politica si previzibilitatea sunt vitale pentru investitori. Nu uitati: acesti investitori ar putea la fel de bine sa mearga in Slovenia, Republica Ceha, Germania sau Polonia. Noi ne dorim sa vina in Romania. Fara o coabitare civilizata, este mai dificila atragerea de investitii" 

IERI - 6 noiembrie, ziua alegerilor din SUA - procurorul general al SUA, James Cole, vine la Bucuresti, pentru "cooperare bilaterală în domeniul politic şi economic" 

AZI - 7 noiembrie, ziua numirii lui Raed Arafat ca ministru al Sanatatii - Crin Antonescu lipseste de la ceremonie, pentru ca el "nu participa la evenimente alaturi de Traian Basescu". 

MAINE - 8-9 noiembrie - Amgen, Archer Daniels Midland, Cargill, Chevron, Eli Lilly, ExxonMobil, Mega Company, MetLife, PhRMA, Raytheon, Smithfield Foods, Timken vin la Bucuresti unde se vor intalni cu Traian Băsescu si cu Victor Ponta.

Pentru mine e limpede ca americanii vor sa-i impace pe uselisti cu pedelisti. Tara e intr-o stare mult prea proasta, iar ei au bani pe aici. Basescu stie, Ponta stie, numai Crin nu se prinde de nimic....

© 2023 Bogdan Stoica