Alege-o pe tipa in jeansi drepti

Exista doua articole vestimentare de dama pe care orice barbat normal le-ar interzice: helanca si colantii. Helanca – pentru ca spune “I don’t give a fuck about you, nu sunt aici sa te holbezi tu nici macar la cum mi se vad claviculele sub piele, da”?  Iar colantii – pentru ca arata prea mult, chiar si atunci cand nu e nimic misto de vazut.

Si stiti de ce? Pentru ca totul pleaca de la vazut.

Nici un tip nu se indragosteste de o tipa pentru ce este ea pe dinauntru. Nu ne indragostim de emotii, calitati, lucruri pe care le faceti. Si daca exista relatii care au debutat asa, va asigur ca el s-a indragostit de modul in care arata ea facand chestiile care-I reliefau calitatile. Trebuie sa va vedem inainte sa va placem. Da, stiu, suna superficial, dar cine a zis ca barbatii sunt o specie de animale profunde?

Ma rog... Revin la haine.

Am facut fotografii intr-o companie. Nimic special, poze pentru ecusoane si pentru site-ul firmei. Mergeam din birou in birou, trageam cateva cadre cu fiecare in parte, apoi una in grup. Am cerut sa merg singur pentru ca un ghid are tendinta de a controla situatia, iar in fotografie ai foarte rar nevoie de ajutor. Erau o droaie de femei, in compania aia, multe extreme de intrigate cand se intalneau pe holuri cu un strain avand un aparat foto in maini. Unele erau extrem de frumoase. Altele – asa si-asa.  Si tin minte ca am vazut una, pe hol, care mi-a atras atentia fara sa fi interactionat cu ea, sau ea cu mine. Nu vreo mucoasa de-asta superba, cu toate dotarile “noi” si nefolosite, ci o femeie, in jeansi si camasa. Cand am regasit-o, in spatele unui birou plin de dosare, m-am simtit de parca intalneam o cunostinta. Si cumva, nu stiu cum dracu’, pozele cu ea nu au iesit bune de ecuson. Au iesit bune de printat si pus pe perete.

Avea un zambet senzational si o atitudine de femeie relaxata, care n-are nevoie de confirmarea faptului ca este o tipa misto. 

Acasa, uitandu-ma pe poze, mi-am dat seama ca in firma aia erau cel putin cinci tipe mai frumoase decat ea. Cum de mi-a atras ea atentia, si nu alta?

M-am lamurit cand am revazut pozele din exteriorul cladirii. Intr-una din imagini apare si ea, ducandu-se probabil sa-si cumpere ceva. Am recunoscut-o dupa tinuta: camasa si jeansi. Jeansi! Nu colanti. Jeansi. Asta era!

Mi-a atras atentia prin faptul ca in marea aia de femei cu colanti, ea purta niste jeansi drepti. Silueta ei nu era desenata anatomic, ca la toate celelalte. Fundul ala misto era doar sugerat discret, in jeansi; la fel si postura de femeie care face sport. Din siguranta aia de sine, de femeie care are cam tot ce vrea, venea si mersul ala seducator, care m-a impresionat, pe hol.

Asa ca data viitoare, cand nimeresti intr-un loc cu multe femei, si vrei sa vorbesti cu una misto, alege-o pe tipa in jeansi drepti. E tipa care nu simte nevoia sa arate fiecarui necunoscut cat e de buna de ….. Cel mai probabil, cauta un barbat cu imaginatie. 

text aparut pe www.catchy.ro 

© 2023 Bogdan Stoica