doamna Vio, facem și noi o șmenozeală cu pedofilii? vă rog. urgent.

Sar'na, doamna Vio. Un minut vă rețin, promit că nu o să fie o lectură grea sau obositoare. Și v-o dau la fileu, că tot v-au nominalizat ăștia de la PSD candidat la președinție. Va ajut, practic, să faceți ceva cu care să punctati la electorat.

Deeeci:

A intrat în vigoare Legea 118/2019. Aia cu registrul persoanelor care au comis infracţiuni sexuale. Foarte bună legea, o au o droaie de state, felicitări. Problema e că legea initiata de userista Oana Bizgan n-a fost scrisa bine si a ieșit ca o pulă din Parlament, unde partidul pe care-l conduceți deține majoritatea. Uitati de ce: la articolul 18, legea spune că grădinițele, școlile, liceele și alte entități care lucrează cu copiii trebuie să ceară personalului (educatori, profesori, etc), la fiecare șase luni, "prezentarea certificatului de integritate comportamentală”. Adică: "băi, eu te angajez, dar dovedește-mi că nu fuți copii". 

În România sunt în jur de 230.000 de cadre didactice. Prin legea asta, trimiteți 230.000 de oameni la polițiile județene să-și ia o hârtie care să arate că nu fut copii. Adică ați generat un efort logistic și o pierdere de timp absolut stupidă. Mai ales pentru cele 170.000 de femei din sistemul educațional care, cu foarte rare excepții, nu fut copii. Sunați-l pe ăla de al Penitenciare, să vă confirme: pușcăriile sunt populate cu pedofili-bărbați, nu cu pedofili-femei. 

Ar fi mai simplu ca școlile, liceele, etc, să trimită poliției, la fiecare început de an, o lista cu profesorii angajați. Pe email. Poliția să verifice dacă vreunul din profesori apare în registrul vieții. Dacă da, să scrie școlii un mesaj: "vezi că ăla de chimie fute copii, da-l afară". Dacă nu, să nu scrie nimic nimănui. Și gata. Transformăm cele 460.000 de hărții cretine generate anual (vă reamintesc, profesorii au nevoie de hârtia asta cretină de două ori pe an), într-o procedura electronică, simplă, nebirocratică

Dați, asadar, o ordonanță de modificare a legii 118/2019. În pula mea, ca să zic așa. 

Cu respect pa-pa, să știți că abia aștept campania electorală, ca să mă tăvălesc de ras. O să aveți dezbatere cu Iohannis! Dezbatere cu Barna!!! O să trebuiască să știți imnul. Are 11 strofe!!!!!!!!!!! :)))))))))))

cine a platit pentru acest text.

 

Cele 460.000 de cereri insotite de alte documente necesare, plus cele 460.000 de raspunsuri ale inspectoratelor judetene de politie vor genera consumul a minim 1,4 milioane de coli de hartie, adica taierea a circa 200 de copaci in fiecare an. Adaugati voi la asta, si cererile asistentilor maternali, si ai celor angajati in casele de copii, spitale de pediatrie, stomatologi-pediatri, etc ca sa vedeti ca nu doar hotii ne taie padurile, ci si birocratii. 

 

© 2023 Bogdan Stoica