Si de restul caramele - episodul 2 - podcast Bogdan Stoica & Dragos Patraru

Am tras al doilea podcast din Si De Restul Caramele. Are o ora si contine urmatoarele subiecte:

  • Cumpara o paine si in loc sa o mananci incearca sa o vinzi. Deseneaza o paine si du-te cu desenul la diverse persoane, spunand ca le poti face si vinde paini care arata asa. Incearca ceva, in pana mea, in loc sa ii ceri unui realizator de podcast sa-ti spune ce carti de economie sa citesti ca sa intelegi economia. 
  • Ce afaceri merg in contextul de azi? Cum faci bani din gripa? Serios, nu poti ignora gripa. E prima oara, in ultimii zece ani, cand este declarata o epidemie de ceva, sigur o sa aiba un impact asupra economiei.
  • Cum reusesti sa faci multe lucruri, aparent mai multe decat altii.  Unii, ca Patraru, se tin cu dintii de o rutina care le asigura eficienta. Altii, ca mine, se lasa purtati de mood. Saptamana asta, de luni pana vineri, am scris peste 30 de ore. Fara rutina, fara program, comprimand cele mai neimportante sarcini in detrimentul scrisului, si sunt aproape gata cu Atlasul de Istorie Simpatica si Amuzanta a Stomatologiei Romanesti. Nu ca e scrisa de mine, dar o sa fie o carte megacool. Me Ga! 

Canalul de Youtube al podcastului, e aici (link). Cei amatori doar ce spunem pot asculta podcastul pe soundcloud.

Ca de obicei, va asteptam mesajele. Daca nu ne stiti si nu va descurcati sa ne scrieti pe email, whatsapp, facebook, folositi mesageria acesti pagini: www.facebook.com/podcastsiderestulcaramele

Sa ne auzim cu bine.

© 2023 Bogdan Stoica