Cinci chestii pe care mi le-as cumpara de la Razvan Baciu

Azi, vazand o postare de pe wall-ul lui, mi-am dat seama ca il am in lista de prieteni de pe facebook de ani de zile dar n-am intrat niciodata pe magazinul lui online. Bine, nu ca eu as fi un mare cumparator de pe net. Nu-mi place, prefer sa vad un produs, nu sa-i vad pozele, dar am mai pacatuit si eu cu cate un tv, un aparat foto, un cadou. Erau, de obicei, produse pe care le vazusem/testasem deja, in offline. Plus eu nu-s deloc fan tehnologie, prefer lemnul, fierul, chestiile mecanice, nu electronice sau digitale. 

Revin la Razvan. I-am deschis destul de des linkurile, i-am vazut cateva zeci de materiale video si cred ca la el am citit cel mai pertinent text despre drone. Pai nu e normal sa nu ma uit si pe e-day.ro, nu? Asa ca m-am uitat. Uite ce-am gasit:

Grip pentru smartphone. Arata bine, multifunctional, pret bun. Apropo: eu sunt ala care preda fotografia cu telefonul dar nu am nici macar un selfie-stick.

Incarcator solar. Ma dispera telefonul, dupa ce implineste sase luni, pula autonomia promisa, si umblu cu bateria externa dupa mine chiar si cand e neincarcata. Cu panoul scap macar de starea de jena. 

Camera auto. Eu as schimba poza de pe site, pentru ca o camera cu carcasa rosie nu e deloc discreta - whatever - arata/suna bine de tot ce poate sa faca micuta. Si tocmai am stricat-o pe a mea. 

Husa waterproof de telefon. Inchidere in trei trepte. Suna bine.

Claxon de alergare. Pentru cineva care se da cu rolele si dispera cand nu poate evita pe cineva.

This is not advertising, barter sau orice ati crede voi. Luati textul asta ca pe un mod de a-mi salva niste linkuri si de a saluta, cumva, clasa de mijloc. Ca de oamenii astia, care platesc taxe, nu se mai vorbeste deloc, zilele astea.

 

© 2019 Bogdan Stoica