opriti CNDC, cobor la prima

Mai stiti copiii aia din Arges, care au protestat impotriva unui copil violent, care-i brusca nonstop, cerand eliminarea lui din clasa? Ei bine, "scoala si mai multe persoane" au fost amendate de CNDC pentru ca mitingul elevilor a avut loc, motivand sanctiunea cu "discriminare impotriva unui copil suferind de ADHD". 
Din ce stiu eu, copiii nu s-au vaitat ca au un coleg suferind de ceva. Au vrut doar sa scape de trantit pe jos, zgariat, muscat, lovit. In opinia lor, nu mai erade venit la scoala, in conditiile alea.
Libertatea de a protesta, pro sau contra oricarei idei, este si ea garantata de Constitutie, din ce stiu eu. Teoretic, maine pot sa fac un miting impotriva soferilor care conduc Mercedes GLE, pentru ca eu consider masina aia o ofensa estetica si ma afecteaza psihic. Nu inseamna ca-i discriminez, doar imi exprim o opinie. Pe chestia asta, oricine poate organiza un protest impotriva protestului meu. Nici aia nu ar fi discriminare.
Strict din perspectiva asta, amenda mi se pare o mizerie. Dupa logica CNDC, si daca elevii faceau un miting de includere in clasa a unui copil suferind de ADHD, tot discriminare ar fi fost. CNDC e gata sa amendeze protestarii #rezistpentru ca discrimineaza PSD si milionu' ala de pesedisti ai lui Codrin Stefanescu pentru ca discrimineaza #rezist.
Cineva sa inchida CNDC-ul, va rog, pentru ca oamenii de acolo habar n-au ce e aia discriminare. 
Sau sa lasam lucrurile asa. Ca asa a inceput si statul nazist, cu chestii mici si "corecte", si pe urma ati vazut ce bine le-a fost germanilor: Hitler a creat locuri de muncaaaaaa, a facut autostraaaaaaazi... Nu?
Nu.


#fmmCNDC
© 2023 Bogdan Stoica