Băi Răduleasco, băi Marin! Băi moldovencelor!

Nu-mi place să insult femei, nici măcar pe net. Aşa că o să vă zic doar "băi moldovencelor!". M-am uitat ieri la ştiri. Şi-am văzut că Andreea Esca a fost naşă, vara asta. A năşit pe nuştiucine, în nuştiuce comună, prin august. Era din ciclul "ce-a făcut Andreea Esca in vacanta".

E, si aici intrebarea mea: de ce mama dracului n-am aflat fix in ziua aia, cu năşitul, că Andreea Esca este naşă? De ce n-am avut informaţii pe surse? Fotografii făcute cu telefonul, la nuntă? Detalii "exclusive", cum ar fi "din ce e făcută crusta la curcanul la cuptor", sau "rochia Andreei a costat X euro si a fost făcută de Vasilica din blocul E4, Alea X, sector 3"?

De ce nu se intampla ca la voi? Viata voastra este facuta publica in timp real, ai dreacu' astia de la Cancan, Libertatea si Click pare ca au camere video in rujul vostru!

Spuneţi voi, că oricum le ştiţi pe toate, de la stratul de ozon la cum se poartă chiloţii anul ăsta - cum e posibil ca în anturajul Andreei Esca să nu existe nici un sifon, nici un papagal care vinde pe 100 de euro ce i se spune cu titlu de "confidenţial"? Statistic, nu e posibil, vă spun eu. In Romania, bârfa e sport naţional, cu zeci de milioane de practicanţi.

Vă spun eu de ce, băi moldovencelor. Pentru că Esca ţine ca viaţa ei personală să rămână personală. Nu mimează asta, ca voi. Nu se preface surprinsă la cumpărături, cu turcul în aeroport, cu oţilul la Monaco etc. Nu trimite prin SMS bonul fiscal de la magazinul de unde şi-a luat o rochie. Nu se dă în bărci echivoc, ca să pretindă drept la replică. Nu se dă cu părerea pe ceva ce n-o priveşte. Nu suna in redactii "daca vreti sa ma intrebati despre subiectul X, sa stiti ca am un punct de vedere". Nu anunta pe surse ca s-a despartit/combinat/impacat, ca sa susure oficial după aia că nu comentează viaţa ei personală.

Despre voi ştiu totul, în primele cinci minute după ce aţi făcut orice. Despre Andreea Esca aflu ce i se întâmplă după două luni, şi ea e o vedetă mai mare decât voi. Aţi prins ideea? Vă daţi seama de ce mă adresez vouă cu "băi moldovencelor"?

Pentru că nu meritaţi prima pagină a nici unei publicaţii

 

Comenteaza aici: www.facebook.com/bogdanstoica.ro 

© 2019 Bogdan Stoica