Scrisoare deschisa Biroului FMI Romania

Stimati domni,

Habar n-am cine sunteti, dar nu dau doua parale pe institutia internationala pe care o reprezentati. Consider ca cine v-a luat de parteneri in salvarea Romaniei de criza economica a fost ori prost, ori prost. Iar voi va purtati tot ca niste prosti, inghitand pe nemestecate hartiile pe care guvernarea vi le baga sub nas. 

Despre o astfel de hartie va scriu. Stiu ca ati cerut Romaniei sa restructureze Posta Romana. O sa primiti, la toamna, niste hartii care arata ca au plecat X oameni, toti niste prosti, si ca au ramas mult mai putin, dar competenti la maxim. Daca nu ma insel, le veti primi de la Guvern, via Dan Nica, via Ion Smeeianu, directorul Postei Romane.

Ei bine, astia va pacalesc. La Posta Romana nu s-a schimbat nimic. In toata tara, s-au aranjat politic niste treburi, ca sa ramana pe posturi aceeasi incompetenti care au bagat Posta in gard, in ultimii 20 de ani. Dovezile le aveti aici si aici. Le-am prezentat si Postei Romane, inainte de efectuarea aranjamentelor oculte, dar degeaba. 

Daca va vine sa credeti, chiar masura impusa de voi, restructurarea, a fost un nou prilej pentru darea si luarea unor spagi consistente. Asa ca nu o sa schimbe nimic. De-aia functionati degeaba in Romania. 

© 2023 Bogdan Stoica