Winmarkt Omnia si taximetristii au dezvelit, in centrul Ploiestiului, Monumentul Nesimtirii

Cel mai mare lant de magazine din Romania, Winmarkt Grand Center, cu cel mai mare spatiu comercial din centrul Ploiestiului, nu a gasit azi doua-trei sute de lei cu care sa plateasca pe cineva sa sparga gheata din fata magazinului. Acolo s-a format, pe o distanta de minim 30 de metri, un strat gros si neted de gheata, marginit de troiene de zapada de 30-40 de centimetri inaltime. 

Taximetristii din Ploiesti, care fac in aceste zile incasari de 1.000 de lei pe zi, nu au gasit nici ei, cate zeci de lei cu care sa plateasca pe cineva sa le curete peronul din fata Winmarkt-Omnia, peron de pe care isi iau anual mii de clienti. N-au facut asta chiar daca masinile li se freaca, pe dedesubt, de stratul de zapada, iar clientilor le este, cateodata, imposibil sa urce in masina avand talpile  la nivelul geamului masinii. 

Cele doua zone constituiau, miercuri seara, cel mai mare monument al nesimtirii construit vreodata in Ploiesti. Demersul "artistic" al celor doua entitati n-ar fi fost posibil fara sprijinul Primariei Ploiesti, care nu poate descoperi, nici peste drum de propriul sediu, acele locuri nedeszapezite si curatate de gheata, pentru care legea permite aplicarea de amenzi de pana la 2.500 de lei.

Asta e primarul nostru, mare iubitor de arta contemporana...

© 2023 Bogdan Stoica